Crescendo Tábor és videosorozat

Bár a járvány miatt a szokásos Nyári Akadémiát és Fesztivált idén nem tudják megtartani, legalább egy rövidebb, kisebb létszámú, csak magyar résztvevőknek szervezett Crescendo Táborra mégis sort kerítenek a már jól bevált, csodálatos kisvárosban, Tokajban. Emellett pedig az eredetileg tervezett sorozat időpontjában minden nap egy-egy, az utóbbi hónapokban készült videóval idézik meg a Nyári Akadémia eseményeit. 

Idén ének-, opera-, hegedű-, cselló-, zongora-, kamarazene- és barokk-kurzusra jelentkezhetnek a növendékek 16 éves kortól. A tanári kart pedig többek között olyan neves magyar művészek alkotják, mint Dallos Erika, Füzesséryné Dudás Eszter (elnök), Kállay Ágnes, Kalló Zsolt, Kemenes András, Meláth Andrea, Pintér Dávid, Szabóki Tünde. 

Ezúttal a megszokottnál kevesebb lesz a koncert és a nyilvános program, de ezekre szeretettel várnak minden érdeklődőt. A részvétel ezúttal is díjtalan, adományokat örömmel és hálával fogadnak.

    •    2020. július 31. péntek, 17.00 Főtéri muzsika (Kossuth tér)

    •    2020. július 31. péntek, 20.00 Kreatív Istentisztelet (Református templom)

    •    2020. augusztus 1. szombat, 19.30 Zárókoncert (Református templom)

 

 

Az e-CSI2020 videosorozatról

Mivel feltétlenül szeretnék a Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál (CSI) mindenkori külföldi résztvevőivel, művésztanáraival, diákjaival, barátaival is kapcsolatot tartani, egy meglepetéssel készültek számukra. A lemondott Nyári Akadémia eredeti 12 napján, vagyis július 22-e és augusztus 2-a között, naponta bejelentkeznek egy-egy, az utóbbi hónapokban készült, rövidebb-hosszabb videóval, mely magyar idő szerinti 15 órától lesz megtekinthető a Crescendo Facebook oldalán. Az e-CSI2020 videosorozat célja, hogy ha nem is pótolja, de legalább megidézze a Nyári Akadémia egy-egy eseményét az egyéni óráktól az utcazenén, a Kreatív Istentiszteleten át a művésztanári és gálakoncertig.