Sokolov- és Várjon-koncert új időpontban

A világjárvány miatt A Zongora-sorozat több koncertjét is el kellett halasztani. A rendezők folyamatosan keresik a megoldást a hangversenyek pótlására, de egyelőre senki nem tudja még megjósolni sem, mely időponttól rendezhetnek koncerteket. 

Így Alekszej Vologyin (Müpa, március 11.) és Jonathan Biss (április 14. Zeneakadémia) estjeinek jegyei szintén cserekoncertre lesznek átcserélhetők. Ezeknek a listáját reményeik szerint az érdeklődők május 15-től nézhetik meg honlapon: www.azongora.hu

Várjon Dénes koncertjére (március 18.,  Zeneakadémia) már sikerült új időpontot találniuk: 2021. április 20-án tartják meg, változatlanul a Zeneakadémia Nagytermében. Valamennyi korábban megváltott jegy és bérlet érvényes az új időpontra is. 

 

Grigory Sokolov május 3-i koncertjének pótlására pedig 2021. március 17-én kerül sor, amelyre mindenkinek érvényesíteni kell a jegyét.

Sajnos a bérletek visszaváltására, mivel ezeken egy jegyen több koncert is szerepel, nincs lehetőség. De valamennyi bérletesüket kárpótolni fogják,  minimum az elmaradt koncertek értékének megfelelő, a bérletesek által választott cserekoncertekkel. Ennek lebonyolítása akkor kezdődhet el, amikor már tudni lehet, hogy meddig maradnak el a koncertek.

S bíznak abban, hogy ősszel már ismét hangversenyekre várhatják az érdeklődőket.