Fazil Say helyett Bogányi Gergely

A világjárvány miatt Fazil Say nem utazhat Törökországból Budapestre. Bogányi Gergely vállalta a beugrást szeptember 29-én, így a közönség ezen az estén nem marad koncert nélkül a Müpában. Műsorán Chopin és Liszt művei hangzanak el. A hangversenyen nem lesz szünet, a teremben nagyjából hatszáz széket üresen hagynak, így teremtve meg a lehetőséget nagyobb távolság tartására. 

A kedd esti hangversenyen Bogányi Gergely Chopin: Bolero, op. 19, E-dúr scherzo, op. 54,  Berceuse, op. 57,  Tarantella, op. 43 és Asz-dúr „Polonéz-fantáziáját  játssza, valamint Liszt: Mazeppa transzcendens etűdje szerepel még a programjában. 

 

(Fotó: Dancs Enikő)

A koncerten kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése. A Müpa épületében a mindenkor hatályos jogszabályok és kormányzati ajánlások szerinti egészségvédelmi előírások követendők, amelyeknél eseti jelleggel a Müpa szigorúbb szabályokat állapíthat meg, amelyekről a Müpa a www.mupa.hu hivatalos honlapján ad tájékoztatást. 

A Fazil Say koncertjére váltott jegyek és bérletek erre a hangversenyre is érvényesek. Ha valaki a megváltozott program miatt szeretné visszaváltani szólójegyét, akkor szeptember 27-én éjfélig e-mail-ben küldje el jegyének kódszámát, pontos helyét, valamint bankszámlaszámát az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címre. Ha bérlettel rendelkező vendég szeretné lemondani az előadást, akkor elegendő a pontos hely megjelölése. A Zongora-sorozat bérleteseit csak év végén, a teljes sorozat befejezésekor tudja kárpótolni a Jakobi Koncert Kft. A koncertre a jegyvásárlás lehetőségét a szervező lezárta.