Otthonában élvezheti az élő zene varázsát

A különleges helyzetek különleges megoldásokat igényelnek… A Miskolci Szimfonikus Zenekar és a Filharmónia koncertsorozattal kedveskedik a közönségnek. Így az érdeklődők otthonukban élvezhetik az élő koncertek varázsát. A hangversenyek megtekintése nincs regisztrációhoz kötve, ingyenesen elérhető, területi korlátozás nélkül, világszerte. 

A Miskolci Szimfonikusok streamelt hangversenysorozata múlt csütörtökön, január 28-án Mendelssohn-művekkel és Szabadi Vilmossal indult, a koncertet Antal Mátyás vezényelte. A következő hangversenyt az érdeklődők február 7-én, vasárnap este 7-től hallgathatják meg. A Schumann-művekből álló koncert karmestere Dubóczky Gergely, szólistája pedig Rohmann Ditta gordonkaművész. 

 

A sorozat február 15-én, hétfőn este folytatódik, ekkor az érdeklődők, Ljadov és Borogyin darabjai mellett Dvořák g-moll zongoraversenyét hallgathatják meg fel Balog József előadásában, a koncert dirigense Antal Mátyás. 

A negyedik, záró hangversenyre március 11-én, csütörtökön kerül sor, s két Bartók-mű mellett Richard Strauss Burleske-je szólal meg. Az est szólistája Várjon Dénes, karmestere Kovács János. 

Kattintson az alábbi oldalakra és élvezze a zenét: